vineri, 9 martie 2012

Versiunea sumeriana despre originea omenirii



Zecharia Sitchin s-a nascut in Rusia, a facut scoala in Palestina si la Londra, iar din 1948 s-a mutat la New York si a devenit cetatean american. Faptul ca pe vremea cand studia in Palestina, Sitchin nu s-a multumit cu traducerea cuvantului veterotestamentar Nefilim prin "uriasi", ci prin formula "cei care au fost coborati pe Pamant" a dus la scrierea cartilor sale, dintre care "A douasprezecea planeta", "Razboiul zeilor cu oamenii" si "Regatele pierdute" sunt citite si de mine, si stau la baza acestei postari despre conceptia sumerienilor referitoare la originea omenirii.
*
Sitchin apreciaza ca Nefilim-ul biblic si Anunnaki-i sumerieni reprezinta acelasi concept, care sustine ideea ca in trecutul indepartat s-au coborat pe Pamant fiinte extraterestre care au fondat cea mai veche civilizatie terestra, fapt mentionat si de societatile secrete, de la Francmasonerie la Societatea Thule. Textul sumerian Enuma Elish, cunoscut ca Epopeea Creatiei, da o explicatie plauzibila formarii sistemului nostru solar, in care a douasprezecea planeta, numita Nibiru, are un rol important. Locuitorii planetei Nibiru au colonizat Pamantul, in cautare de resurse, in special aur. Conducatorul extraterestrilor era Anu (cunoscut siu sub numele El) si in colonizarea Terrei au avut roluri de seama si fii sai Enlil si Enki, cel din urma fiind responsabil stiintific, in timp ce Enlil era comandantul misiunii. Toti liderii Anunnaki s-au denumit Nefilim si jucau rol de zei in fata supusilor terestri. Ninarshag era raspunzatoare de programul genetic al Anunnaki-lor, in vederea formarii unui hibrid intre extraterestri si Homoo Erectus care popula cu 450. 000 de ani Terra, la sosirea extraterestrilor. Anunnaki au realizat aceasta hibridare din nevoia de a avea forta de munca pentru extractia aurului din mine din Africa, si ulterior, extraterestrii s-au dus la femeile pamantenilor, care li se pareau "frumoase", facand cu ele copii, care sunt uriasii pomeniti de Biblie.
*
Ninurshsag a folosit ovule de la o femela africana, fertilizate cu spermatozoizi de la Anunnaki. Primul hibrid a fost un mascul pe care l-au numit ADAMA, dupa care Enki si Ninarshag au "produs" numerosi Adama, de ambele sexe. Laboratorul in care au fost produsi primii Adama a fost numit de sumerieni " casa in care este respirat vantul vietii". ADAMA in ebraica inseamna "om al pamantului". Enlil conducea colonia terestra de la E.DIN care poate sta la originea termenului veterotestamentar EDEN. Enki conducea colonia africana de la AB.ZU din Africa, care inseamna "tara minelor". Asa ca dupa aceste povestiri incredibile, noi doi, tu si eu, ca si restul lumii, suntem un pic extraterestri. Amin.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu