duminică, 10 octombrie 2010

Riverworld - 2 - Lumea gradina



In Lumea Fluviului nu apar copiii morti pana la varsta de 5 ani, nici retardatii mintal.Acestia sunt resuscitati in Lumea Gradina. Oamenii resuscitati in Lumea Fluviului, au toti, varsta de 25 de ani.
Aceasta lume a resuscitatilor se afla pe o planeta de o suta de ori mai mare decat Terra.Fluviul izvoraste dintr-o mare aflata la Polul Nord, apoi serpuieste in jos de-a lungul unei emisfere, inconjoara Polul Sud si serpuieste in sus, de-a lungul celeilalte emisfere, varsandu-se in marea nordica de origine.
La Polul Nord se afla Turnul, care contine un computer-creier, format din circuite proteice, care coordoneaza proiectul resuscitarii. Trupurile refacute ale oamenilor morti, plutesc intr-o incapere imensa, cu miliardele. In momentul resuscitatii, WATHAN-ul fiecaruia, aflat in putul central al Turnului, este cuplat cu trupul, care se trezeste la viata, avand constiinta de sine si amintirile intacte, pe malul Fluviului lung de milioane de km. preintre oameni din diferite epoci, toti tineri, la 25 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu